Vælg sprog:

Specialister i sorteringsvægte til grise

Udmugningsanlæg

Foderautomater

Drikkeudstyr

Billede2 Billede3 Billede4 Billede5 Billede6 Billede7 Billede9

Domino A/S' historie

Domino A/S blev grundlagt i 1961 af Vera og Wagner Domino.

Første domicil var i Glostrup, hvor rammerne om det nystartede firma var en lille tilbygning på 4 x 8 m beliggende i en parcelhus-have.

Det varede dog ikke længe, inden pladsen der blev for trang, og firmaet flyttede ret hurtigt til lidt større lokaler i Greve og tog så i 1966 det endelige spring fra Sjælland til Jylland.

Valget faldt på Bredal, hvor hr. og fru Domino fandt velegnede lokaler til det støt voksende firma.

I 1971 blev kårene der for trange, og firmaet flyttede til Ølholm, hvor det også i dag har domicil.

Domino A/S fremstiller og leverer sorteringsvægte, foderautomater, udmugningsanlæg, drikkekopper, trug og andet tilbehør til svine- og kvægbranchen og helt fra firmaets opstart, har der altid været et godt tæt samarbejde med landbruget, og målsætningen har altid været at levere produkter med høj værdi, såvel i funktion som i kvalitet og design.

For at sikre firmaets fremtidige drift, blev der i 1998 gennemført et generationsskifte, og da Vera og Wagner Domino stoppede som aktive i firmaet i 2001, blev den daglige ledelse overtaget af Allan Trøjborg som administrerende direktør og Judith Domino som økonomidirektør.

 

På denne hjemmeside kan du finde informationer om alle vores produkter, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på +45 76 90 41 20 for personlig betjening.