Vælg sprog:

Specialister i sorteringsvægte til grise

Udmugningsanlæg

Foderautomater

Drikkeudstyr

Billede2 Billede3 Billede4 Billede5 Billede6 Billede7 Billede9

Bearbejdningsvirksomhed åbner op for nye brancher

Domino A/S er specialister i at udvikle og producere foderautomater og udmugningsanlæg til svine- og kvægstalde. Virksomhedens moderne produktionsanlæg er nu klar til at tage nye projekter ind, og indgår gerne samarbejder på tværs af brancher.

 Domino A/S åbner op for nye brancher

 

Det er blevet til tæt på 50 år med udvikling og produktion af forderautomater og udmugningsanlæg. Den familieejede virksomhed har samarbejdet med kunder og forhandlere over hele verden, men især det tyske marked har været af stor betydning for producenten.
Egenproduktionen giver standardproduktionen også altid plads til kundespecifikke forespørgsler og producerer gerne efter specialmål, hvis det er det, kunden ønsker. Domino yder også gerne rådgivning, hvis der er behov for det.

- Det giver en stor fleksibilitet, at vi har egenproduktion. Senest havde vi en forespørgsel om specialfremstilling af krybber, der normalt er 150 cm brede, men kunden skulle bruge dem i 180 cm. Det ordner vi nemt på grund af den fleksibilitet, vi har, forklarer Allan Trøjborg, administrerende direktør i Domino A/S.


Interesseret i andre brancher

Selvom Domino primært har produceret til landbruget, hvor der ofte ses en grovere finish på emnerne, kan virksomheden også producere emner med god og flot finish. Maskinparkens laserskærer arbejder på IT platforme, hvor specifikationer indtastes, og skæringen udføres med høj præcision og finish.
- Vi har kapaciteten til at imødekomme kravene fra flere brancher, og er derfor interesserede i at åbne op for nye opgaver og samarbejdspartnere. Det er spændende at bruge vores faciliteter og know-how på en ny måde, siger Allan Trøjborg.


Ind i fremtiden

Domino A/S er indgået en forhandleraftale med en engelsk producent af udfodringsautomater. De to virksomheder kender hinanden særdeles godt på baggrund af et mangeårigt samarbejde. Aftalen er endnu et tiltag i processen med at åbne virksomheden op for flere forskellige opgaver.
- Vi går ind i fremtiden med åbne arme. Vi hører meget gerne fra virksomheder, der har gode idéer til nye produkter, der ligger op ad det, vi er virkelig gode til i forvejen, slutter Allan Trøjborg.